Tero Toivosen suuri intohimo on yleisötyö, jota hän on pitkän linjan musiikkikasvattajana tehnyt erityisesti nuorten parissa. Suuri rakkaus rytmimusiikkiin on saanut Teron pohtimaan keinoja, joilla musiikin eri tyylilajit löytäisivät toisensa helpommin niin muusikon kuin yleisönkin näkökulmasta.

Toivonen on väitellyt itsensä tohtoriksi Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta aiheenaan yleisötyö. Väitöksessään Pitkä matka lähelle, hän kuvaa taideorganisaatioiden ja yleisön välistä kuilua ja paneutuu hyvän yleisötyön edellytyksiin ja haasteisiin. Toivonen on ollut suunnittelemassa yleisötyöstrategioita eri taideorganisaatioille, joista keskeisimmin hänen kädenjälkensä näkyy Tapiola Sinfonietta -orkesterin toiminnassa.


Dr. Co-Brass - Kuva: Tuomo Eerikäinen

Tero Toivosen ja Maiju Kopran duo Dr. Co-Brass kiertää säännöllisesti ympäri Suomea tekemässä laadukkaita ja kekseliäitä yleisötyöprojekteja. Katso lisää tästä.
Duon voi tilata puhelimitse puh. 0400 516 402 tai sähköpostitse pikkueetu@hotmail.com. Sisältö suunnitellaan aina vastaamaan tilaajan toiveita ja tarpeita. 

Copyright 2015 Tero Toivonen - Site design by Markus Kaarto - Powered by Squarespace